Smeg koelkasten: voor liefhebbers van Italiaans design

Smeg koelkasten: voor liefhebbers van Italiaans design

juni 30, 2021 0 Door admin

De koelkasten van Smeg zijn een must voor iedere liefhebber van Italiaans design. Het Italiaanse familiebedrijf is al zeventig jaar koploper in de productie van design keukenapparatuur. De apparatuur en zeker ook de koelkasten onderscheiden zich door het elegante en iconische design. Voor de producten worden de beste materialen en meest geavanceerde technologie toegepast. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande en duurzame producten die flexibel en gemakkelijk in gebruik zijn. Verschillende modellen koelkasten van Smeg wonnen de afgelopen jaren belangrijke design prijzen zoals de Good Design Award. Dit is een internationale prijs voor innovatieve producten die jaarlijks wordt uitgereikt in de Verenigde Staten.

 

Blikvanger in de keuken

De Smeg koelkasten zijn alles behalve anoniem. De vrijstaande ijskasten geven een keuken een eigen identiteit, terwijl de wensen van de gebruiker niet uit het oog worden verloren. Ieder product is een perfecte combinatie van technologische know-how, creativiteit en Italiaans design. Beroemd is bijvoorbeeld de Jaren 50 koelkast in aparte kleuren. Deze modellen zijn een echte blikvanger in de keuken, maar misstaan ook niet in een woonkamer. Door het aparte, maar toch tijdloze ontwerp passen ze in vrijwel ieder interieur.

 

Verschillende modellen

Van dit Italiaanse merk zijn verschillende modellen koelkasten te verkrijgen. De normale Smeg-koelkast heeft een vriesvak boven het koelvak en is te herkennen aan de ronde vormen en de opvallende kleuren. De koel-vries combinatie heeft dezelfde lijnen als de gewone koelkast, maar is groter. Bij deze ijskast is het vriesvak groter en bevindt zich onder het koelgedeelte. Smeg heeft ook Amerikaanse koelkasten. Deze zijn een stuk groter en hebben twee deuren naast elkaar. Sommige modellen zijn voorzien van meerdere aparte deuren of laden onder de twee deuren. De Amerikaanse modellen hebben juist strakke lijnen.